Over GridLine

GridLine is de specialist in taal en zoeken voor het Nederlands.

Wij willen Nederlanders helpen om sneller, efficiënter en lekkerder te werken met taal, tekst en documenten. Daarom hebben we producten ontwikkeld die we snel kunnen leveren aan bedrijven en organisaties. Omdat we alles al hebben ontwikkeld zijn onze oplossingen bereikbaar voor iedereen. Dat is onze missie.

Grote organisatie? Wij zorgen dat u betere documenten schrijft, dat u ze makkelijk kunt opslaan en dat u ze gewoon terugvindt.

Webshop? Wij zorgen dat uw producten beter worden gevonden dan die van de concurrentie, dat klanten vinden wat ze zoeken en dat klanten meer in hun mandje doen.

Het kantoor van GridLine Het kantoor van GridLine aan de Tolstraat  in Amsterdam. Bij GridLine werken 20 hoogopgeleide mensen.

Wij meten en verbeteren.

We luisteren naar wat u nodig hebt. Nemen daar onze producten bij. En sluiten die aan op uw systemen en in de applicaties die u gebruikt - Word, CMS, DMS, LibreOffice, iPad, Sharepoint, ...

Onze projecten worden uitgevoerd door onze hoogopgeleide medewerkers. Wij werken met Scrum. Daardoor ziet u iedere twee weken de voortgang.

En levering van een product als Klinkende Taal is in een weekje geregeld.