Contact

adres GridLine B.V.
Tolstraat 127
1074 VJ Amsterdam
telefoon 020-6162050
fax 020-9213012
e-mail Gebruik het contactformulier

Auto

Rondom ons kantoor zijn voldoende parkeerplekken (betaald parkeren). Hiernaast is het meestal mogelijk om een gastplaats te reserveren op ons bedrijfsterrein.

Openbaar vervoer

  • tram

Ons kantoor is goed per tram te bereiken. De dichtstbijzijnde tramhalte (3 minuten lopen van ons kantoor) zit op de Van Woustraat: lijn 4, halte Lutmastraat, tussen de Lutmastraat en de Tolstraat. Ook lijn 3 stopt in de buurt; neem dan uitstaphalte Zoutkeetsgracht nabij de Van Woustraat (8 minuten lopen).

  • metro

U kunt ons ook bereiken met Metrolijn 51, 53, 54. Reis dan naar halte Wibautstraat en verlaat het metrostation via uitgang Grensstraat. Van hier loopt u in een kwartiertje naar ons kantoor: eerst Wibautstraat volgen, dan linksaf de Blasiusstraat in en na de brug over de Amstel linksaf de Amsteldijk volgen; tot slot vijfde straat rechts inlopen tot aan de Diamantstraat.

:

Het kantoor bevindt zich op de derde verdieping van de linkertoren van het Asschergebouw. Voor uw verdere reisplanning verwijzen we graag naar http://9292.nl of https://www.google.nl/maps.

Google Maps