Stage Webdevelopment – Linux

GridLine biedt plek voor een stagiair Webdevelopment. Je werkt als onderdeel van ons ontwikkelteam aan websites die draaien op Ruby on Rails. Je werkt mee aan ons informatiesysteem inGrid en aan websites voor onze klanten. Je bouwt nieuwe modules, je ontwikkelt databases en je werkt met webservices.

Over GridLine

GridLine is een snel groeiend ICT-bedrijf dat gevestigd is in hartje Amsterdam. GridLine werkt voor grote opdrachtgevers, zoals het GVB, Provincies Friesland en Noord-Brabant, een aantal grote advocatenkantoren en verzekeringsmaatschappijen, de Tweede Kamer, Beeld en Geluid, Amsterdam Museum, UMC Utrecht, De Nederlandse Taalunie, en vele andere. GridLine maakt database- en web-applicaties. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in zoekmachines.

Stage Webdevelopment

Je werkt als onderdeel van ons ontwikkelteam aan websites die draaien op Ruby on Rails. Je werkt mee aan ons informatiesysteem inGrid en aan websites voor onze klanten. Je bouwt nieuwe modules, je ontwikkelt databases en je werkt met webservices.

Wat zoeken wij?

Wij zoeken een student in een informatica-opleiding, liefst in de richting software engineering (SE) of een andere richting waar je goed leert ontwikkelen. Het is handig als je (hobby-)ervaring hebt met het ontwikkelen van websites, front-end en back-end. Kennis van Java is ook altijd handig. Je hoeft geen Ruby te kennen, dat leren we je wel!

Wat kun je leren?

Je studeert Informatica, Interaction Design of een andere relevante studie aan de Universiteit of Hoge School en wil graag meer ervaring opdoen met de ontwikkeling van web applicaties in:

  • Ruby on Rails

  • HTML, CSS en Javascript

  • Java

Aan het eind van de rit kun je gestructureerde websites bouwen met Ruby on Rails. Je weet dan ook veel (meer) van Ubuntu, Apache en REST.

Wat bieden wij?

GridLine biedt je de werkomgeving om je talent en ambities te benutten en verder te ontwikkelen. Je werkt altijd aan oplossingen die je in je persoonlijke ontwikkeling verder helpen. Bij GridLine werken alleen hoogopgeleide ontwikkelaars en analisten. Je krijgt dus begeleiding van mensen waar je wat van kunt leren. GridLine biedt je genoeg verantwoordelijkheid om je echt te ontwikkelen in je vakgebied. We bieden stagiairs een stagevergoeding van €450,= per maand. GridLine groeit snel en biedt je direct carrièremogelijkheden.

Interesse?

Mail nu naar stage@gridline.nl . Leg in drie zinnen uit waarom jij geschikt bent voor GridLine en voor deze stage. Stuur je CV mee. Dan nemen we direct contact met je op voor een afspraak in onze grachtentuin.