Stage Systeembeheer

GridLine biedt plek voor een stagiair Systeembeheer. Je taken als systeembeheerder zijn onder andere ervoor zorg te dragen dat de software en het netwerk van onze medewerkers en de overige aanwezige apparatuur goed functioneren. Naast het oplossen van gebruikersproblemen zorg je voor goede backups, offertes, aanschaf van nieuwe apparatuur, en reparaties. Je onderzoekt op welke manieren het systeembeheer binnen het bedrijf verbeterd kan worden en werkt mee aan de verbeteringen.

Over GridLine

GridLine is een snel groeiend ICT-bedrijf dat gevestigd is in hartje Amsterdam. GridLine werkt voor grote opdrachtgevers, zoals het GVB, Provincies Friesland en Noord-Brabant, een aantal grote advocatenkantoren en verzekeringsmaatschappijen, de Tweede Kamer, Beeld en Geluid, Amsterdam Museum, UMC Utrecht, De Nederlandse Taalunie, en vele andere. GridLine maakt database- en web-applicaties. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in zoekmachines.

Stage Systeembeheerder

Als systeembeheerder ben e verantwoordelijk voor de juiste werking van de software en het netwerk van onze medewerkers en de overige aanwezige apparatuur. Naast het oplossen van gebruikersproblemen zorg je voor goede backups, contact met leveranciers, en reparaties. Je onderzoekt op welke manieren het systeembeheer binnen het bedrijf verbeterd kan worden en werkt mee aan de verbeteringen.

Wat zoeken wij?

Wij zoeken een student in een informatica-opleiding, liefst in de richting System and Network Engineering (SNE). Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van systeembeheer. Je vindt het leuk om met mensen te werken en wat je nog niet weet zoek je zelfstandig op. Goede kennis van Linux systemen is een vereiste, kennis van Windows systemen is een pre. Je hebt goede ideeën over hoe goed systeembeheer uitgevoerd zou moeten worden.

Wat kun je leren?

Tijdens je stage leer je hoe een afdeling systeembeheer in een bedrijf werkt. Je leert technische wensen van collega’s en klanten om te zetten in bruikbare oplossingen. Je doet veel ervaring op in:

  • Linux (Ubuntu)
  • VMWare
  • Netwerkbeveiliging
  • Netwerkbeheer
  • Chef
  • Bacula

Wat bieden wij?

GridLine biedt je de werkomgeving om je talent en ambities te benutten en verder te ontwikkelen. Je werkt altijd aan oplossingen die je in je persoonlijke ontwikkeling verder helpen. Bij GridLine werken alleen hoogopgeleide ontwikkelaars en analisten. Je krijgt dus begeleiding van mensen waar je wat van kunt leren. GridLine biedt je genoeg verantwoordelijkheid om je echt te ontwikkelen in je vakgebied. We bieden stagiairs een stagevergoeding van €450,= per maand. GridLine zoekt altijd naar nieuw talent en biedt je direct carrièremogelijkheden.

Interesse?

Mail nu naar stage@gridline.nl . Leg in drie zinnen uit waarom jij geschikt bent voor GridLine en voor deze stage. Stuur je CV mee. Dan nemen we direct contact met je op voor een afspraak in onze grachtentuin.