Stage Interaction Engineer

GridLine biedt plek voor een stagiair Interaction Engineering. Je werkt met onze ontwikkelaars aan het ontwerpen en het verbeteren van de user interfaces voor de websites en de mobiele applicaties die wij ontwikkelen. Je werkt mee aan ons informatiesysteem inGrid, aan websites voor onze klanten, aan front-ends van onze producten en aan onze Management Dashboards.

Over GridLine

GridLine is een snel groeiend ICT-bedrijf dat gevestigd is in hartje Amsterdam. GridLine werkt voor grote opdrachtgevers, zoals het GVB, Provincies Friesland en Noord-Brabant, een aantal grote advocatenkantoren en verzekeringsmaatschappijen, de Tweede Kamer, Beeld en Geluid, Amsterdam Museum, UMC Utrecht, De Nederlandse Taalunie, en vele andere. GridLine maakt database- en web-applicaties. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in zoekmachines.

Stage Interaction Engineer

Je werkt met onze ontwikkelaars aan het ontwerpen en het verbeteren van de user interfaces voor de websites en de mobiele applicaties die wij ontwikkelen. Je werkt mee aan ons informatiesysteem inGrid en aan websites voor onze klanten.

Wat zoeken wij?

Wij zoeken een student in een informatica-opleiding, liefst in de richting Human Centered Design (HCD) of een andere richting waar je goed leert user interfaces te ontwikkelen. Je vindt dat websites en mobiele applicaties intuïtief en gebruikersvriendelijk moeten zijn. Het is handig als je (hobby)ervaring hebt met het ontwerpen en ontwikkelen van websites. Goede ervaring met talen als HTML, CSS en Javascript is hierbij een voordeel.

Wat kun je leren?

Je studeert Informatica, Interaction Design of een andere relevante studie aan de Universiteit of Hoge School en wil graag meer ervaring opdoen met de ontwikkeling van webapplicaties in:

  • Html5 en CSS
  • JavaScript
  • Photoshop

Je leert hoe je de wensen van een klant kunt vertalen naar een design en een gebruiksvriendelijke website. Hierbij zal je ook veel ervaring opdoen in de programmeertalen die hiervoor nodig zijn.

Wat bieden wij?

GridLine biedt je de werkomgeving om je talent en ambities te benutten en verder te ontwikkelen. Je werkt altijd aan oplossingen die je in je persoonlijke ontwikkeling verder helpen. Bij GridLine werken alleen hoogopgeleide ontwikkelaars en analisten. Je krijgt dus begeleiding van mensen waar je wat van kunt leren. GridLine biedt je genoeg verantwoordelijkheid om je echt te ontwikkelen in je vakgebied. We bieden stagiairs een stagevergoeding van €450,= per maand. GridLine groeit snel en biedt je direct carrièremogelijkheden.

Interesse?

Mail nu naar stage@gridline.nl . Leg in drie zinnen uit waarom jij geschikt bent voor GridLine en voor deze stage. Stuur je CV mee. Dan nemen we direct contact met je op voor een afspraak in onze grachtentuin.