Stage Ruby on Rails Webapplicaties

Veel in het verleden door ons ontwikkelde web-applicaties zijn gemaakt in Ruby on Rails en er komen regelmatig nieuwe opdrachten binnen. Samen met je collega’s maak je een ontwerp, ontwikkel je de applicatie en zorg je ervoor dat deze wordt overgedragen. Dit is een spannende opdracht waarbij je vanaf het begin tot het einde bij het project betrokken bent.

Je bent een goede programmeur, je toont initiatief, je leert snel nieuwe dingen en bent op de hoogte van de nieuwste trends. Je hebt je eigen ideeën maar kunt wel goed luisteren.

Voor deze stage is kennis van en ervaring met één of meer van de volgende punten gewenst:

  • Ruby on Rails
  • HTML en CSS
  • JavaScript en AJAX
  • Linux en SQL
  • SVN of Git

Wat leer je?

Je leert hoe je de wensen van een klant kunt vertalen naar een design en een gebruiksvriendelijke website applicatie.

Wat bieden wij?

GridLine biedt goede stagiairs een stagevergoeding van €450,= per maand. Wij werken in een ontspannen maar resultaatgerichte sfeer. Wij voeren projecten uit voor grote klanten. Je krijgt begeleiding op topniveau, en daarnaast genoeg verantwoordelijkheid om je te ontwikkelen. GridLine groeit snel en biedt je direct carrièremogelijkheden.

Interesse?

Mail nu naar stage@gridline.nl. Leg in drie zinnen uit waarom jij geschikt bent voor GridLine en voor deze stage. Stuur je CV mee. Dan nemen we direct contact met je op voor een afspraak in onze grachtentuin.