Stage .Net-applicaties

GridLine maakt applicaties en websites met .Net. Een van deze applicaties is Klinkende Taal. Dit is een Word-toepassing die d.m.v. Rest gegevens ophaalt. Deze applicatie moet worden verbeterd en uitgebreid. Dit is een uitdagende opdracht voor iemand die nog beter wil worden in .Net. Hiernaast hebben we ook websites die in .Net geschreven worden, in combinatie met MS-SQL.

Je bent een goede programmeur, je toont initiatief, je leert snel nieuwe dingen en bent op de hoogte van de nieuwste trends voor websites. Je hebt je eigen ideeën maar kunt wel goed luisteren.

Voor deze stage is kennis van en ervaring met één of meer van de volgende punten gewenst:

  • .Net
  • REST Architectuur
  • MS-Office

Wat leer je?

Je leert hoe je de wensen van een klant kunt vertalen naar een (technisch) ontwerp en hoe je deze vervolgens implementeert , test en oplevert.

Wat bieden wij?

GridLine biedt goede stagiairs een stagevergoeding van €450,= per maand. Wij werken in een ontspannen maar resultaatgerichte sfeer. Wij voeren projecten uit voor grote klanten. Je krijgt begeleiding op topniveau, en daarnaast genoeg verantwoordelijkheid om je te ontwikkelen. GridLine groeit snel en biedt je direct carrièremogelijkheden.

Interesse?

Mail nu naar stage@gridline.nl. Leg in drie zinnen uit waarom jij geschikt bent voor GridLine en voor deze stage. Stuur je CV mee. Dan nemen we direct contact met je op voor een afspraak in onze grachtentuin.