Stage Interaction Design

Je werkt met onze ontwikkelaars aan het ontwerpen en het verbeteren van de user interfaces voor de websites en de mobiele applicaties die wij ontwikkelen. Je vindt dat websites en mobiele applicaties intuïtief en gebruikersvriendelijk moeten zijn.

Je bent een goede interaction designer, je toont initiatief, je leert snel nieuwe dingen en bent op de hoogte van de nieuwste trends voor websites en mobiele applicaties. Je hebt je eigen ideeën maar kunt wel goed luisteren.

Voor deze stage is kennis van en ervaring met één of meer van de volgende punten gewenst:

  • HTML en CSS
  • JavaScript en AJAX
  • Photoshop
  • Java of C# is een pre

Wat leer je?

Je leert hoe je de wensen van een klant kunt vertalen naar een design en een gebruiksvriendelijke website of mobiele applicatie.

Wat bieden wij?

GridLine biedt goede stagiairs een stagevergoeding van €450,= per maand. Wij werken in een ontspannen maar resultaatgerichte sfeer. Wij voeren projecten uit voor grote klanten. Je krijgt begeleiding op topniveau, en daarnaast genoeg verantwoordelijkheid om je te ontwikkelen. GridLine groeit snel en biedt je direct carrièremogelijkheden.

Interesse?

Mail nu naar stage@gridline.nl. Leg in drie zinnen uit waarom jij geschikt bent voor GridLine en voor deze stage. Stuur je CV mee. Dan nemen we direct contact met je op voor een afspraak in onze grachtentuin.