Word-plugins en REST

GridLine is de specialist in taaltoepassingen voor het Nederlands. Denk daarbij aan spellingscontrole, stijlcontrole of controle van de leesbaarheid van teksten. De taaltoepassingen integreren we in Word, CMS en andere tekstverwerkingstoepassingen. De applicatie verbindt daarvoor via een webservice (REST) met de server. Binnen het ontwikkelteam van experts onderzoek je wat de beste manier is om de integratie te bouwen. Je verbetert bestaande methodes en koppelt nieuwe taalmodules. Je bedenkt de beste interface voor de eindgebruiker.

 

Wie zoeken wij?

Je bent een goede programmeur. Je maakt je snel nieuwe dingen eigen. Je kunt goed zelfstandig werken en werkt daarnaast graag in teamverband.

Je hebt kennis van en ervaring met één of meer van de volgende technieken:

  • C# of Java
  • XML
  • .Net, SharePoint, Word 2007
  • REST

Wat leer je

Aan het eind van je stage beheers je webservices en kun je zelf Word-plugins schrijven die daarmee verbinden. Je bent veel beter geworden in C#/.Net.

Wat bieden wij?

GridLine biedt goede stagiairs een stagevergoeding van €450,= per maand.

Wij werken in een ontspannen maar resultaatgerichte sfeer. Wij voeren projecten uit voor grote klanten. Je krijgt begeleiding op topniveau, en daarnaast genoeg verantwoordelijkheid om je te ontwikkelen.

GridLine is altijd op zoek naar nieuw talent en biedt je direct carrièremogelijkheden.

Interesse?

Mail nu naar stage@gridline.nl. Leg in drie zinnen uit waarom jij geschikt bent voor GridLine en voor deze stage. Stuur je CV mee. Dan nemen we direct contact met je op voor een afspraak in onze grachtentuin.