Ruby on Rails

Ruby on Rails is het juiste platform voor wie een website wil met een beetje meer: Meer samenhang, meer doorlinks, meer koppelingen aan uw systemen, open architectuur, perfecte aansluiting op uw huisstijl en veel interactie met uw klant.

Bovendien zijn Ruby on Rails-sites goedkoper in onderhoud en is de ontwikkeltijd korter.

GridLine levert zowel intranetten als websites in Ruby on Rails, voor kleinere organisaties en voor organisaties die open source belangrijk vinden of die op de kosten letten. Daarnaast leveren wij ons systeem inGrid, een uitgebreid informatiesysteem in Ruby on Rails dat toegesneden is op projectorganisaties. De Ruby on Rails-sites van GridLine zijn standaard geoptimaliseerd voor Google. Bovendien voorzien wij onze websites en intranetten van een perfecte zoeken met de GridWalker Zoekmachine.

Tevens hebben wij in Ruby on Rails ons product inGrid gebouwd. InGrid is een informatiesysteem waarmee u alle zaken binnen uw bedrijf bij kunt houden en regelen: projectregistratie, klantendatabase, uren schrijven, aanwezigheid, agenda, inkoop, enzovoort. Het systeem is voor eigen gebruik ontwikkeld en geschikt gemaakt voor gebruik door derden. inGrid is met name geschikt voor kleine tot middelgrote bedrijven met zo'n 15 tot 100 werknemers die op projectbasis werken.

Wilt u snel schakelen en meer uit uw site halen? Vul het contactformulier in en vraag onze experts raad voor een website die aansluit op uw klanten en uw bestaande informatiearchitectuur.