Open Source

Organisaties werken graag met software waar ze op kunnen vertrouwen. Die ze niet vastbindt aan één leverancier. En misschien ook, software met een gunstige prijs-kwaliteitsverhouding

Daarom biedt GridLine ook Open Source-oplossingen aan. Wij beperken ons daarbij tot software waar een grote en kwalitatief goede community achter zit. Voor de klant betekent dat keuzevrijheid voor leveranciers, en de zekerheid dat het product steeds verder wordt doorontwikkeld. En vaak sneller dan met commerciële pakketten!

Kleinere organisaties en liefhebbers van Open Source software kunnen bij ons terecht voor bijvoorbeeld zoekoplossingen met Lucene, webapplicaties met Ruby on Rails, database-implementaties in PostgreSQL of voor vragen over Apache, Postfix of Debian. GridLine geeft zijn eigen draai aan deze pakketten, bijvoorbeeld op het gebied van informatiemanagement en zoekmachines.

GridLine helpt met uw kennis- en informatieopgave. Wij worden ingehuurd om ons overzicht en inzicht in architectuur en functionaliteiten in samenhang met de technische uitvoering. Vraag onze architecten vrijblijvend om hun mening over uw informatievraagstuk!