Overheid en ICT 2010

15 april 2010

GridLine is aanwezig op Overheid en ICT 2010. Wij maken deel uit van het prestigieuze taal-en spraakpaviljoen. Wij presenteren daar met name onze oplossingen op het gebied van taal en zoeken voor het Nederlands.

GridLine is de specialist op het gebied van taal en zoeken voor het Nederlands. Wij onderscheiden ons met onze hoogwaardige kennis van architectuur, met onze focus op het Nederlands en met onze vele applicaties die uw organisatie helpen om sneller, beter en efficienter te werken.

Wij presenteren op Overheid en ICT onder meer:

 • Zoeken. GridLine is leverancier van Fast, Lucene, ISYS en GridWalker ES.
  • Fast is de leidende zoekmachine in de wereld, en zal standaard worden ingebouwd in Sharepoint 2010. GridLine heeft de meeste opgeleide Fast-specialisten in Nederland.
  • Lucene is de leidende open source zoekmachine. GridLine is de grote specialist op dit gebied. Wij hebben vele eigen modules toegevoegd aan Lucene. Daardoor kunnen wij Lucene aansluiten op al uw systemen: email, fileshares, intranet, databases, archiefsystemen, DMS, bibliotheek, Sharepoint en alle overige informatiebronnen.
  • ISYS is de leidende mid-end zoekmachine. Deze zoekmachine kenmerkt zich door zeer snelle implementaties en groot gebruiksgemak, voor een gunstige prijs.
  • GridWalker ES is onze eigen zoekmachine, specifiek voor Nederlandse organisaties. Op basis van een Lucene-core hebben wij een zoekmachine gebouwd die aansluit op alle informatiebronnen, en aan de voorkant op ieder CMS. Door onze specifieke taalmodules voor het Nederlands en onze uitgekiende rankingsmechanismes staan de juiste resultaten altijd bovenaan. Met name aangeraden voor organisaties tussen de 100 en 1000 medewerkers, met een zeer gunstige prijs. Vraag ook naar onze beaurs-aanbieding!
 • Klinkende Taal. Klinkende Taal is de applicatie die professionals helpt bij het schrijven van begrijpelijke brieven en teksten.
 • Onze specifieke toepassingen: kennismanagement, zoekoptimalisatie in Sharepoint, automatische thesaurus-extractie, automatische trefwoordtoekenning, automatische metadata-toekenning, kennisextractie, kennisretrieval, opinion mining, tweetalig zoeken, spelling, grammatical analyse enzovoort.
 • Onze front-ends: Qt, Sharepoint, .Net, Ruby on Rails, Word

Kom naar onze stand en leg uw vraag voor aan onze experts. Vraag ook naar onze speciale beursaanbiedingen!