Ontmoet GridLine op conferenties

5 october 2009

GridLine is aanwezig op de conferenties De Klantgerichte Overheid (7 oktober), Hartman Event (8 oktober), Document Life Cycle (9 november), NVB Jaarcongres (12 november), DISH (9-10 december) en op Advanced Search Services for Scientists (SURFFoundation, 11 december). Kom langs op onze stands of spreek ons even aan!

Bij De Klantgerichte Overheid (7 oktober) presenteren wij met name Klinkende Taal, de tool die ambtenaren helpt bij het schrijven van begrijpelijke brieven. Ook is er aandacht voor de enterprise zoekmachine GridWalker en onze documentoplossing GridWolf.

Bij het Hartman Event (8 oktober) kunt u ons vragen naar GridWalker, de zoekmachine voor Nederlandse organisaties tussen de 50 en 500 medewerkers.

Bij het congres Document Life Cycle (9 november) in het Spoorwegmuseum verzorgen wij een presentatie over zoeken binnen organisaties (email, fileshare, DMS, databases en al uw andere informatiebronnen).

Op het NVB Jaarcongres (12 november) hebben wij aandacht voor open architectuur, open standaards en open source. Wij geven demonstraties van de GridWalker zoekmachine en Koha. Vraag ons naar onze folder over open architectuur.

Op DISH (9-10 december) weer veel aandacht voor zoeken en open architectuur, mede naar aanleiding van het project WieWasWie, waarvoor GridLine de architectuur ontwikkelde.

Advanced Search Services for Scientists (11 december) is een bijeenkomst voor zoektoepassingen binnen de wetenschappelijke wereld. GridLine is uitgenodigd om hier een presentatie te komen geven.