Klinkende Taal

Klinkende Taal helpt bij het schrijven van begrijpelijke brieven en teksten. Het is een knop in Word, web, mail of CMS. Met een druk op de knop evalueert Klinkende Taal uw tekst. Klinkende Taal geeft aan hoe leesbaar de tekst is, en streept de woorden, zinnen en zinsdelen aan die beter kunnen.

Achter Klinkende Taal zit hoogwaardige taaltechnologie voor het Nederlands. De techniek nemen wij op ons, alles draait op onze server. U kunt zich richten op de inhoud, bijvoorbeeld voor uw gehele organisatie de terminologie bijhouden die specifiek is voor u. Uw hele organisatie richt zich op de taal van de klant, en gaat schrijven in één stijl. En dat scheelt tijd, vragen, irritatie en verwarring.

Klinkende Taal is een aanvulling op uw bestaande communicatieprogramma. Niet voor niets werken verschillende communicatiebureaus met Klinkende Taal. Met Klinkende Taal brengt u in praktijk wat u op de communicatiecursus hebt geleerd. Objectief en 24x7. De hele organisatie ziet dagelijks wat er beter kan, en iedereen gaat beter schrijven.

Verwante producten:

Voor meer informatie, zie www.klinkendetaal.nl